Live to win av Andreas Carlsson

Nummer: 842
Titel:
Live to win
Författare: Andreas Carlsson
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2009
ISBN: 978-91-1-302680-0
Betyg: 3 av 5


Om boken:
”Min story är egentligen alla människors story. Den är inte unik, berättelsen om livet som inte blev som man hade tänkt sig. Det viktiga är dock att inse att det inte alltid är målet som är det huvudsakliga utan vägen dit.”

Andreas Carlsson är idag en av världens mest framgångsrika låtskrivare och musikproducenter, med rader av världshits och miljontals sålda skivor i bagaget. Men resan dit har varken varit spikrak eller enkel. Från den misslyckade artistkarriären via de viktiga åren på legendariska Cheiron på Fridhemsplan i Stockholm, till arbetet med egna tv-program och världsberömda popstjärnor i såväl Sverige som USA. En glamourös tillvaro kan tyckas, men också full av motgångar och hårt arbete.

Min åsikt:
Det var intressant att läsa om Andreas Carlssons liv. Jag gillar särskilt de kloka orden som är mellan varje kapitel.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “Live to win av Andreas Carlsson“

  1. Amanda skriver:

    Live to win av Andreas Carlsson den vill jag tävla om !

  2. […] – Grattis Kristina Det fördolda av Hjort & Rosenfeldt – Grattis Michael Live to win av Andreas Carlsson – Grattis […]

Lämna ett svar