De likas lek av Therese Slettengren

Nummer: 11825
Titel: De likas lek
Författare: Therese Slettengren
Förlag: Ordberoende
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-88867-97-1
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Ordberoende.

Bokens första mening:
Täcket av snö skänkte staden ett ljus som var ovanligt för den annars så mörka och dystra månaden november.

Om boken:
En ung flicka faller från en balkong. Var det verkligen en olycka eller är det någon som vill tysta henne?

Liv och hennes dotter Stella har ärvt en stor lägenhet på Karlaplan. De har lämnat ett destruktivt liv i Sydafrika bakom sig och försöker glömma det gamla och börja om på nytt. Men det går inte så lätt som de hoppats att smälta in i Östermalmslivet. Snart ökar friktionerna mellan dem och deras nya vänner och det förflutna hinner i kapp. Stella hoppas att en middag på hennes 15-års dag ska göra allt bättre, men den slutar i kaos. Måste Liv och Stella fly igen, eller vågar de stanna kvar? De likas lek är en spänningsroman om att passa in, och om kampen att behålla den perfekta ytan – till vilket pris som helst. Vilka blir konsekvenserna när fasaden spricker och det förflutna kommer ikapp?

Min åsikt:
Spännande, underhållande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar