Röd gryning av Jesper Ersgård

Nummer: 11826
Titel: Röd gryning
Författare: Jesper Ersgård
Uppläsare: Fredde Granberg
Förlag: Storytel Original
Utgivningsår: 2021
ISBN: 9789179910174
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Storytel Original.

Om boken:
Alexander DeFall är en världsberömd filmstjärna, Rebecca Skyler en småkriminell fifflare. Han har just kommit hem till Sverige för att ha premiär på Dramaten, hon har precis lurat till sig pengar från ett förortsgäng. De känner inte varandra, men när de blir kallade till ett advokatkontor, där ett testamente ska öppnas, förändras hela deras liv.

Det storslagna arv som de nu ska dela på kommer nämligen med märkliga förbehåll, och de inser snart att det även försatt dem i fara. När de blir attackerade av okända män tvingas de fly för sina liv. Nu måste de samarbeta för att ta reda på vilka som jagar dem – och varför.

Samtidigt i Sibirien gör ett ryskt forskarlag ett mycket märkligt fynd. Begravt i den tinande permafrosten hittar de ett objekt som trotsar allt hittills känt om vetenskap och om vår historia. Vad har fyndet med Rebecca och Alexander att göra? Sanningen är större och obehagligare än vad någon kunnat ana.

Röd gryning är första delen i serien Sky & Fall.

Ljudbok uppläst av Fredde Granberg.

Min åsikt:
Spännande, fascinerande & välskriven!

Lyssna på/läs boken på Storytel.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar