Ett bedårande barns bekännelser av Peo Thyrén & Stefan Johansson

Nummer: 846
Titel:
Ett bedårande barns bekännelser
Författare: Peo Thyrén & Stefan Johansson
Förlag: Popkultur
Utgivningsår: 2009
ISBN: 978-91-88092-88-5
Betyg: 2 av 5


Om boken:
När Peo Thyrén var tolv år bildade han och några kompisar rockbandet Noice. När han var 16 hade de spelat in sin första skiva och när han var 17 var Noice, tillsammans med Gyllene Tider, Sveriges största band. När Peo var 19 splittrades Noice, när de stod på toppen av sin karriär, och han var uträknad som en hopplös föredetting. När Peo Thyrén var 20 bildade han och gitarristen Kee Marcello gruppen Easy Action och skrev skivkontrakt med Warner Brothers i USA. Efter att ha spelat in två album och en skräckfilm med Easy Action gick Peo vid 25 vidare till jättesuccé i Sverige med Sha-boom och landsplågan ”R.O.C.K.”. Innan dess hade han hunnit skriva ”Dansa i neon” till Lena Philipsson i Melodifestivalen. När Peo var 26 inträffade något som totalt förändrade hans liv.

Min åsikt:
Inte en jättebra bok men intressant.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar