Livvakten av Anna Karolina

Nummer: 11859
Titel: Livvakten
Författare: Anna Karolina
Förlag: Bokfabriken
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-78354-92-4
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Bokfabriken.

Bokens första mening:
Det surrande ljudet får Biancas inre varningssystem att slå om från grönt till rött.

Om boken:
Miljardären Martin Spendel mördas och snart grips hans fru för mordet, affärskvinnan Anita Spendel. Köhlers Advokatbyrå med den skarpa utredaren Ebba Tapper tar sig an Anitas försvar. Ebbas efterforskningar leder henne mot en parallell värld med gängskjutningar, droger och trafficking.

På andra sidan stan kämpar förortstjejen Bianca Aquilera med att få vardagen att gå ihop. Hon är ensamstående mamma, lever på existensminimum och har ett ex som åker in och ut på kåken. Men så förändras allt. Bianca rekryteras till en topposition inom Spendels fraktbolag. Ingen förstår hur det har gått till. Hennes väg mot makten ter sig alltför snabb och omgärdas av frågetecken.

Livvakten är andra delen i serien om den före detta polisen Ebba Tapper som arbetar som utredare på en av Sveriges främsta advokatbyråer.

Min åsikt:
Spännande, rapp & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar