Till de döda av Emma Ångström

Nummer: 11864
Titel: Till de döda
Författare: Emma Ångström
Inläsare: Charlotta Jonsson
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-642-3482-7
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Blodet var mörkrött, nästan svart.

Om boken:
Han ska vara borta i drygt en vecka. Jag öppnar kalendern och gör ett kryss över dagens datum. Åtta dagar ska jag klara, jag ska bevisa det för mig själv. Jag är på väg att glida in i mardrömmen, men jag ska kämpa mig upp. Rädslan ska inte vinna över mig.

En ung kvinna och hennes nyblivne make flyttar från storstaden till en herrgård på landet och planerar för sitt gemensamma liv. Allt är perfekt: hon ska äntligen förverkliga sin dröm om att öppna en liten butik och ser fram emot att bilda familj.

Men ingenting blir som hon har tänkt sig. Det vackra huset bär på en mörk historia och när maken reser bort är hon inte säker på att hon är ensam hemma. Vad döljer sig i skuggorna?

Ljudbok inläst av Charlotta Jonsson.

Min åsikt:
Kuslig, gripande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar