Harry Potter: Ett magiskt år av J. K. Rowling & Jim Kay

Nummer: 11870
Titel: Harry Potter: Ett magiskt år
Originalets titel: Harry Potter: A Magical Year
Författare: J. K. Rowling
Illustratör: Jim Kay
Översättare: Lena Fries-Gedin
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-29-73698-4
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Rabén & Sjögren.

Bokens första mening:
”Lova att du är rädd om dig … var försiktig …”

Om boken:
Harry Potter: Ett magiskt år är en vacker presentutgåva med Jim Kays fantastiska illustrationer från de fyra Harry Potter-böcker han hittills illustrerat. Fyrfärgsbilder och ej tidigare publicerade blyertsskisser ger en unik inblick i konstnärens arbete.

Harry Potter: Ett magiskt år leder läsaren genom årstiderna på Hogwarts. Jim Kays fantastiska illustrationer tillsammans med ett Harry Potter-citat för varje, ger liv åt magin och skönheten i trollkarlsvärlden. Kays unika tolkningar är hänförande – han tecknar de snöiga tornen på Hogwarts, kommersen i Diagongränden, drakar och odjur och självklart alla älskade karaktärer ur de sju böckerna.

Ålder 9-12 år

Min åsikt:
Magisk med vackra illustrationer!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar