Döden i röd klänning av Lotta Luxenburg

Nummer: 11927
Titel: Döden i röd klänning
Författare: Lotta Luxenburg
Förlag: Lind & Co
Utgivningsår: 2022
ISBN: 978-91-8018-306-2
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Lind & Co.

Bokens första mening:
Hon ville inte lyssna på mig.

Om boken:
Efter ett ödesdigert misstag lämnar Vanessa Hurtig tv-världen och investerar alla sina sparade pengar i en nedgången källarlokal på Karlavägen. Med familjemedlemmarnas hjälp förvandlar hon den snart till en fashionabel second hand-butik.

Strax före premiärminglet i lokalen dyker det upp en mystisk trälåda utanför dörren, innehållande en vacker, ateljésydd sidenklänning. Ingenting avslöjar varifrån den kommer. Dagen därpå råkar Vanessa få syn på en efterlysning på nätet, ett foto på en kvinna som försvunnit efter en utekväll klädd i exakt samma klänning.

Samtidigt som Vanessa försöker få fart på sin nyöppnade butik, komma över ex-pojkvännens svek och hantera andra relationer i tillvaron, dras hon allt längre in i mysteriet kring den röda klänningen. Och när den försvunna kvinnan hittas död, blir sambanden allt tydligare Vanessa befinner sig i stor fara.

Döden i röd klänning är den första boken i mysdeckarserien om Vanessa Hurtig.

Min åsikt:
Spännande, gripande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar