Blå skymning av Jesper Ersgård

Nummer: 11934
Titel: Blå skymning
Författare: Jesper Ersgård
Förlag: Storytel Original
Utgivningsår: 2022
ISBN: 9789180247139
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Storytel Original.

Om boken:
USA har fångat upp oväntade och svårtolkade signaler från Sverige och Ryssland och sänder en vetenskapsman från flygvapnet tillsammans med två av sina bästa underrättelseagenter till Stockholm. De åker genast till Steiners villa på Lidingö.

Rebecca lämnade Alexander åt sitt öde och nu sitter han i förhör hos polisen, som inte tror på ett ord han säger. Samtidigt har Rebecca en egen kamp att föra. Hennes förflutna har hunnit ikapp henne och hon ser ingen annan utväg än att vända sig till en kontakt från förr. Detta visar sig vara ett strategiskt misstag som försätter dem i direkt livsfara.

Blå skymning är andra delen i serien Sky & Fall.

Ljudbok uppläst av Fredde Granberg.

Min åsikt:
Lysande, spännande & fascinerande!

Lyssna på/läs boken på Storytel.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar