Hitta dem döda av Peter James

Nummer: 11937
Titel: Hitta dem döda
Originalets titel: Find them dead
Författare: Peter James
Översättare: Reine Mårtensson
Förlag: HarperCollins
Utgivningsår: 2020/2022
ISBN: 978-91-509-6738-8
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från HarperCollins.

Bokens första mening:
Mickey Starr stirrade ut i nattmörkret.

Om boken:
Efter att ha avslutat sin utstationering vid Londonpolisen får Roy Grace ett tips om en mäktig knarkhandlare som har sin bas i Brighton. Och redan första dagen tillbaka på sitt gamla jobb kallas han till vad som först verkar vara ett motivlöst mord. Men gradvis dras både utredningen och Grace in i den hänsynslöse knarkhandlarens sfär. Och när han ställs inför rätta visar han sig vara en man som bokstavligen är beredd gå över lik, så länge han går fri.

I juryn sitter Meg Magellan, vars liv just slagits i spillror. Megs dotter är i händerna på en okänd gärningsman och reglerna för att någonsin få återse henne är enkla. I slutet av rättegången måste hon se till att juryn säger två ord: inte skyldig.

Min åsikt:
Spännande, fängslande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar