De rätta av Scott Westerfeld

Nummer: 857
Titel:
De rätta
Författare: Scott Westerfeld
Förlag: Bonniel Carlsén
Utgivningsår: 2007/2009
ISBN: 978-91-638-5921-2
Betyg: 5 av 5


Om boken:
Tally och de andra i cuttergänget har opererats av Speciella Omständigheter till att bli speciella. Till supermänniskor med hårdare skelett, vassare tänder, oerhört starka muskler och en tankeskärpa som saknar motstycke. De är oövervinneliga.
Men Tally kan inte längre älska Zane. När hon ser hans sargade kropp fylls hon av vämjelse. Hon inser att han inte kommer att bli speciell om hon inte hjälper honom att rymma. Först då kan Speciella Omständigheter radera hans brister och göra honom jämbördigt speciell – värd att älska igen-
Shay och Tally iscensätter en rymning som får konsekvenser de inte ens kunde drömma om.

Det här är tredje delen i en serie om en skrämmande vacker framtid.

Min åsikt:
Tredje delen är även den fängslande och svår att lägga ifrån sig. Helt enkelt väldigt bra.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar