Vidundret vid Dundret av Sofia Rutbäck Eriksson & Mattias Boström

Nummer: 11942
Titel: Vidundret vid Dundret
Författare: Sofia Rutbäck Eriksson & Mattias Boström
Förlag: Lind & co
Utgivningsår: 2022
ISBN: 978-91-7995-328-7
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Inte den heller!

Om boken:
Ingen tackar väl nej till chansen att tjäna 850 miljoner, så varför skulle inte Luleås mest eminenta detektivbyrå kunna bli en realityserie av rang? Kan Kardashians, så kan väl Katarina. Hon och Greta filmar därför sig själva när de hals över huvud kastar sig iväg till Gällivare för att hitta en excentrisk predikant som försvunnit. Som om inte det vore nog måste de mäkla fred mellan Jamaica och Pakistan samtidigt som de friar Greta från monstruösa mordanklagelser. Trots att ingen av dem hade väntat sig att möta vidundret vid Dundret, visar det sig att sammandrabbningen i de iskalla och mörka skogarna är oundviklig och kommer förändra deras liv för evigt. Eller åtminstone fram till typ torsdag-fredag.

Vidundret vid Dundret är sjunde delen i den humoristiska mysdeckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå.

Ljudbok inläst av Ellen Jelinek.

Min åsikt:
Underhållande, spännande & härlig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar