Addi går på utflykt av Ellen Karlsson & Laura Di Francesco

Nummer: 11943
Titel: Addi går på utflykt
Författare: Ellen Karlsson
Illustratör: Laura Di Francesco
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2022
ISBN: 978-91-29-73679-3
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Rabén & Sjögren.

Bokens första mening:
Idag är det utflyktsdag på förskolan.

Om boken:
Idag är det utflykt med förskolan! Det pirrar i magen på Addi, han är minst i gruppen och har aldrig varit på utflykt förut. Alla kompisarna går på led hand i hand och snart är de äntligen framme vid den stora lekparken. Vad spännande allt ser ut! Men väl framme tycker Addi att linbanan känns för läskig och rutschkanan för brant. Vilken tur att pedagogen Bosse och alla kompisarna finns där! Till slut blir det ändå en rolig utflyktsdag.

Kompisarna på förskolan är en helt ny seriesatsning för 1-3-åringarna om deras vardag och de viktiga kompisrelationerna. Lär känna Addi, Maj, Zarah, Mille och Alma – alla är olika, och alla är kompisar!

Ålder 1-3 år

Min åsikt:
Charmig, rolig & fint illustrerad!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar