Mörkret under ytan av Gabriella Ullberg Westin

Nummer: 11953
Titel: Mörkret under ytan
Författare: Gabriella Ullberg Westin
Förlag: HarperCollins
Utgivningsår: 2022
ISBN: 978-91-509-6827-9
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från HarperCollins.

Bokens första mening:
Solen tycks sakna kraft för att orka sig upp över horisonten den här dagen.

Om boken:
En kall höstdag i Hudiksvall försvinner polischef Carl Linderoth spårlöst. Han är kriminalinspektör Rokkas stora fadersgestalt och när han senare påträffas död rasar Rokkas värld samman. En mordutredning tar vid, men gärningspersonen tycks hela tiden ligga ett steg före polisen.

Rokkas tidigare skyddsling, den före dette springpojken Eddie, är tillbaka i Hudiksvall efter en tid på hvb-hem. Han är äldre och på stadigare ben i livet. När Eddie berättar om sitt nya jobb lägger Rokka märke till en detalj som kan kopplas till mordutredningen. Han anlitar Eddie för att ta reda på mer, men kommer den unge Eddie klara av att jobba för polisen i hemlighet utan att avslöja sig?

Mörkret under ytan är den åttonde boken i Rokkaserien.

Min åsikt:
Spännande, underhållande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar