Berätta en detalj av Malin Tuvesson

Nummer: 11983
Titel: Berätta en detalj
Författare: Malin Tuvesson
Förlag: Ordberoende
Utgivningsår: 2022
ISBN: 978-91-89363-80-9
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Ordberoende förlag.

Bokens första mening:
Köksgolvet är svalt men mina fötter klibbar fast i varje steg jag tar.

Om boken:
Romanceförfattaren Julia lämnar ett förhållande på sparlåga hemma i Sverige och drar till London för att göra PR och skriva manus när en av hennes böcker ska filmatiseras. Beskedet om att Paul Thompson, en av de mest eftertraktade filmstjärnorna för tillfället, tackat ja till rollen som Antonio gör alla överlyckliga. Alla utom Julia. Hur kan den överreklamerade, stroppiga skådisen passa för rollen som ligger henne så varmt om hjärtat?

En grillfest hemma hos Paul håller på att sluta i tragedi och plötsligt är det Julia som kommer att spela en viktig roll för Paul. Hon tvingas successivt omvärdera sin inställning – kanske finns det ett djup bakom hans snygga fasad trots allt.

Min åsikt:
Underhållande gripande & stark debut!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar