Vi har redan sagt hej då av Daniel Åberg

Nummer: 866
Titel:
Vi har redan sagt hej då
Författare: Daniel Åberg
Förlag: Sockerförlaget
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-7437-006-5
Betyg: 5 av 5


Om boken:
Jag har inte haft en flickvän på fem år. Hjälpt av ett strikt regelverk samt en strategi att främst dejta tjejer med pojkvän/sambo/make har jag gjort det till en konst att avsluta relationer innan de börjar på riktigt, utan att någon blir sårad.
Eller åtminstone inte sårad.
Ett par veckor före jul gick jag på dejt med Iris. Vi åt biskvier och hon berättade något som borde ha fått mig att genast rusa därifrån. Istället satt jag kvar, fascinerad av hennes säregna historia och den oväntade dragningen den hade på mig.
Det här är redogörelsen för vad som hände sedan. Eller innan. Kanske båda.

Min åsikt:
Den här boken var speciell, fantastisk och mycket bra.

Mycket läsvärd.

Vald till månadens bok i februari 2010.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar