Deluxe av Anna Godbersen

Nummer: 874
Titel:
Deluxe
Författare: Anna Godbersen
Förlag: B Wahlströms
Utgivningsår: 2007/2008
ISBN: 978-91-32-15376-1
Betyg: 4 av 5


Om boken:
Manhattan, 1899. Med sin fina familjs goda rykte att tänka på tvingas den unga, vackra och mycket omsvärmade Elizabeth Holland att välja mellan sina familjeplikter eller den danna kärleken – den förbjudna kärleken.
Men så händer det ofattbara. Flickan vars lyxiga leverne livat upp stadens skvallersidor drunknar i strömvirvlarna från Hudsonfloden. I flera dagar söker man efter hennes kropp utan att finna den. Den unga Elizabeths begravning äger rum samma dag som hon skulle stått brud. Hela New York sörjer hennes bortgång. Men kanske fanns det de som hade allt att vinna på att Manhattans mest firade celebritet försvann…

Min åsikt:
Spännande och lättläst, dock en aning förutsägbar.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Deluxe av Anna Godbersen“

  1. […] Böckerna du kan vinna är: Bedragen av Katerina Janouch Du kommer inte undan… av Christina Larsson Deluxe av Anna Godbersen […]

Lämna ett svar