Hur kunde hon? av Dana Fowley

Nummer: 899
Titel:
Hur kunde hon?
Författare: Dana Fowley
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2008/2010
ISBN: 978-91-1-302764-7
Betyg: 3 av 5

 


Om boken:
När Dana är fem år gammal blir hon våldtagen för första gången. Förövaren är hennes styvfar och hans medhjälpare: Danas mamma. Från och med den dagen lever hon i konstant rädsla och smärta, och det finns ingen – inte ens hennes egen mamma – hon kan lita på. Fångad i vad som så småningom visar sig vara Skottlands värsta pedofilhärva genom tiderna, får Dana och hennes syster Heather utstå åratal av fasansfulla övergrepp och obeskrivligt våld. Och värst av all: deras egen mamma gjorde ingenting för att skydda dem.

Min åsikt:
Stark, berörande, viktigt och mycket tung historia.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar