Höstoffer av Mons Kallentoft

Nummer: 919
Titel:
Höstoffer
Författare: Mons Kallentoft
Förlag: Natur & Kultur/Pocketförlaget
Utgivningsår: 2009/2010
ISBN: 978-91-86067-61-8
Betyg: 5 av 5


Om boken:
Regnet vräker ner över slottet Skogså och i vallgraven flyter Jerry Petersson. Advokaten och den nya slottsägaren, känd för sin hänsynslöshet. Hur har han hamnat i vallgraven och vem har lämnat honom där?

Kriminalinspektör Malin Fors misstankar riktas snart mot de tidigare ägarna av slottet, den högadliga familjen Fågelsjö, som med allt annat än glädje sålde sitt släktgods till uppkomlingen Jerry Petersson. Men skulle försäljningen verkligen vara en orsak till mord? Och vem var egentligen människan Jerry Petersson, bakom it-miljonerna, de dyra kostymerna och konsten? Nära Malin, men som på andra sidan en tunn hinna, rör han sig som en skugga genom det som varit hans liv och händelserna som skulle leda fram till hans brutala död.

Höstoffer är tredje delen i Mons Kallentofts uppmärksammade serie om kriminalinspektör Malin Fors, som inleddes med de kritikerhyllade böckerna Midvinterblod och Sommardöden.

Min åsikt:
Spännande & mycket bra.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar