Vårlik av Mons Kallentoft

Nummer: 921
Titel:
Vårlik
Författare: Mons Kallentoft
Förlag: Natur & kultur
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-27-11902-4
Betyg: 5 av 5

 


Om boken:
Vårsolen skiner över Linköping och de ännu vinterbleka människorna som vågar sig ut på uteserveringarna runt torget. Några svalor kretsar i skyn, färgglada tulpaner lyser från stånden och en mamma med två små barn går mot uttagsautomaten. Men plötsligt slits lugnet itu av en kraftig explosion, och Linköping kommer aldrig att bli sig likt igen.
Kriminalinspektör Malin Fors står framför sin mammas kista i Uppståndelsens kapell och försöker känna någonting. Så bryter ett lågt muller tystnaden, och snart är hon på väg till Stora torget och en syn hon aldrig kommer att glömma. Glassplitter. Krossade blommor och utspridda grönsaker. En trasig barnsko. En duva som pickar i något rött i den öronbedövande tystnaden.

Vårlik är den fjärde delen i serien om Malin Fors vid Linköpingpolisen.

Min åsikt:
Spännande & bra.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar