Skuggkysst av Richelle Mead

Nummer: 925
Titel:
Skuggkysst
Författare: Richelle Mead
Förlag: Bonnier Calsén
Utgivningsår: 2008/2010
ISBN: 978-91-638-6601-2
Betyg: 3 av 5


Om boken:
Det är dumt att bli kär i sin lärare. För en beskyddare som Rose är det dessutom väldigt dumt att bli kär i en annan beskyddare. Hennes uppdrag, hennes liv, är att skydda Lissa. Lissa kommer alltid först. Men för snygga, kloka och skickliga Dimitri, som är både lärare och beskyddare, kan Rose tänka sig att bryta en och annan regel. Frågan är om Dimitri kan tänka sig det också?

Om inte Rose hade varit så skicklig på att döda strigoi hade de inte bestämt sig för att hämnas. Då hade det här kunnat bli en riktigt mysig kärlekshistoria. Nu blir det en passionerad berättelse om vänskap, kärlek och död.

Skuggkysst är den tredje delen i serien ”Vampire Academy”

Min åsikt:
En rätt bra historia som växer för varje del.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar