Vad min flickvän inte vet av Sonya Sones

Nummer: 960
Titel:
Vad min flickvän inte vet
Författare: Sonya Sones
Förlag: Bonnier Carlsen
Utgivningsår: 2007/2010
ISBN: 978-91-638-6600-5
Betyg: 4 av 5


Om boken:
Livet börjar ljusna för Robin. Han är inte längre bara Murphy, skolans nörd. Han är Sophie Steins pojkvän. Men att vara ett udda par på Cambridge High har sitt pris, Sophie blir totalt utfryst av sina gamla så kallade bästisar, och de kallas för Skönheten och Odjuret.
När Robins bildlärare fixar en plats åt honom i en konstklass på universitetet verkar det som att Robin äntligen har hittat en fristad. Här är han inte tönten, utan en väldigt begåvad konstelev. Några av tjejerna verkar till och med gilla honom. Men hur påverkar det hans kärlek till Sophie?

Min åsikt:
Detta är fortsättningen/del två efter Vad mina vänner inte vet. Lättläst och bra.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar