Egoboost! av Isabella Löwengrip

Nummer: 971
Titel:
Egoboost!
Författare: Isabella Löwengrip
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-37-13593-9
Betyg: 5 av 5


Om boken:
”Det är otroligt tufft att vara ung tjej i Sverige idag med all press och hets från omvärlden och inte minst från oss själva. Jag har varit tvungen att lära mig många smarta sätt att överleva och delar gärna med mig av dem. Därför ville jag skriva den här boken. Jag hoppas även kunna inspirera andra unga att se saker positivt, att stå upp för sig själva och genomföra sina drömmar. Kan jag klara det så kan du!”
/Isabella

Min åsikt:
En överlevnadshandbok för unga tjejer fylld med kortare texter och tips på hur man kan lära sig att tänka annorlunda.
Bra och tänkvärd.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar