Tiger av Mian Lodalen

Nummer: 977
Titel:
Tiger
Författare: Mian Lodalen
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-37-13538-0
Betyg: 3 av 5


Om boken:
Connie är sämst i klassen, platt som en planka, udda och utanför. Men så dyker Räkan, Sirkka och Lillen upp. Tillsammans bildar de Sisters in crime. Kaxiga och obrottsligt lojala utmanar de alla normer för hur flickor ska bete sig.
Livet är spännande och ganska roligt trots allt. Och i pappa Dårens fotspår tänjer Connie på gränserna. De flesta knipor klarar hon sig ur genom att vara snabb i både käften och fötterna. Ända tills det ofattbara och onämnbara drabbar henne.
Om det här inte bara är en läskig mardröm , så är det en total katastrof. Jag måste bli av med det, skriver hon i sin dagbok.
Hon kämpar emot med all kraft, men tankarna och känslorna går inte att styra. Och när Anna på en fest frågar om de ska dansa, kan hon inte säga nej. Snart lever hon ett dubbelliv, intrasslad i lögner.

Min åsikt:
En bra fristående fortsättning på Dårens dotter.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar