Hjälp, vem är jag? av Caroline af Ugglas & UKON

Nummer: 983
Titel:
Hjälp, vem är jag?
Författare:
Caroline af Ugglas & UKON
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-642-0309-0
Betyg: 4 av 5

 


Om boken:
Sångerskan och tusenkonstnären Caroline af Ugglas gör säregen litterär debut med Hjälp, vem är jag? – en bok skriven tillsammans med psykologen och poeten Ulf Karl Olov Nilsson.

Boken är en dokumentär och ordagrann skildring av de psykoterapisessioner de bedrivit under mer än ett och ett halvt år. Caroline af Ugglas beskriver naket sina depressioner, sin ångest, rädslan för att bli galen och berättar utförligt om sin familjehistoria, barndom, de vilda ungdomsåren och kärleken till familjen.

Min åsikt:
Det var mycket intressant att få följa dessa terapisessioner och jag tror att de kan vara givande för väldigt många.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar