Ju fortare jag går, desto mindre är jag av Kjersti Annesdatter Skomsvold

Nummer: 989
Titel:
Ju fortare jag går, desto mindre är jag
Författare:
Kjersti Annesdatter Skomsvold
Förlag: Gilla böcker
Utgivningsår: 2009/2010
ISBN: 978-91-86634-01-8
Betyg: 3 av 5

 


Om boken:
Mathea umgås inte med andra människor. Det har hon aldrig gjort. Bara med Epsilon. Vad hon längtade efter att han skulle gå i pension! Nu finns det inte mycket kvar att längta efter förutom sylt. Mathea får inte upp locket på syltburken, och Epsilon är inte till någon hjälp. Hon går till butiken, köper en ny burk och tänker att hon ska be pojken i kassan att lätta på locket, hela vägen fram till kassan tänker hon det, men sen vågar hon inte. När hon ställer sin oöppnade burk bland de andra i skafferiet känner hon att det är dags för en förändring, dags för henne att våga. Hon måste göra ett avtryck i världen innan hon lämnar den för gott!

”Jag måste ringa nummerupplösningen och fråga efter Mathea Martinsen från Haugerud, kanske har de statistik över de mest efterfrågade och högst älskade människorna i landet, nummerupplysningens tio-i-topp. Jag har inte för avsikt att sitta här och sura över att inte vara med på listan. Jag har för avsikt att göra något åt detta.”

Min åsikt:
Bra, intressant och underhållande, men bitvis svår.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar