En flickfotografs bekännelser av Bingo Rimér med Hugo Rehnberg

Nummer: 998
Titel:
En flickfotografs bekännelser
Författare:
Bingo Rimér med Hugo Rehnberg
Förlag: Lind & co
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-7461-007-9
Betyg: 3 av 5

 


Om boken:
Strippor, MC-gäng, överdoser, stämningar och ogenomtänkta Vegasbröllop är några av ingredienserna i Bingo Rimérs liv. Men trots att den kontroversielle fotografen levt minst sagt extremt har han samtidigt lyckats bli både en framgångsrik entreprenör och en ansvarstagande småbarnspappa.

Det är en spännande livsresa han bjuder på: bonnpojken med rampljuslängtan som blev beröms flickfotograf med stående inbjudan till Hugh Hefners dekadenta Playboyfester. Han har varit ihop med flera av våra största sexsymboler. Han har plåtat och festat med några av världens största stjärnor.

I ”En flickfotografs bekännelser” bjuder Bingo på den ocensurerade versionen av sina första 35 år. Vi får bland annat veta hur det gick till när Carolina Gynning och Victoria Silvstedt upptäcktes. Om hur han dubbelbokade kronprinsessan Victoria och Hells Angels i sin fotostudio. Och varför kärlekssemestern med Tilde Fröling slutade i tragedi.

Min åsikt:
Lättläst bok med bilder och händelser i Bingo Rimérs liv.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar