Flickan som dök ner till jordens mitt av Sabina Berman

Nummer: 1003
Titel:
Flickan som dök ner till jordens mitt
Författare:
Sabina Berman
Förlag: Brombergs
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-7337-267-1
Betyg: 5 av 5

 


Om boken:
Isabelle ärver sin farfars tonfiskfabrik i Mexiko och reser dit. I huset där hon flyttar in bor Karen, en vanvårdad och språklös flicka, troligtvis autistisk. Isabelle inser snart att Karen måste vara hennes okända systerdotter. Hon börjar ett hårt arbete med att lära flickan tala och komma ur sitt skal.
Karen känner sig egentligen bara trygg i sin dykardräkt, helst i vattnet. Hon visar sig ha en helt egen känslighet för havet och dess invånare, vilket kommer att bli en fördel för den verksamhet hon och mostern bedriver utanför Mexikos kuster. Åtminstone för en tid.

Min åsikt:
Gripande och fängslande till max.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar