Porträtt av crackmissbrukaren som ung av Bill Clegg

Nummer: 1045
Titel:
Porträtt av crackmissbrukaren som ung
Författare: Bill Clegg
Förlag: Bladh by Bladh
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-86603-03-8
Betyg: 5 av 5

 


Om boken:
Varför vill en extremt framgångsrik ung man försvinna? Varför lämnar han sitt arbete på en litterär agentur han själv nyggt upp, viker sin kärleksfulle pojkvän som gett honom många chanser, överger vänner som stått vid hans sida?
Orsaken är att han i hemlighet missbrukar crack. Bill Clegg beskriver hur han dras allt starkare till drogen som har honom i sitt fasta grepp. I scen efter scen fångar han dramat, spänningen och de paranoida mardrömmarna i sitt hemliga liv – den befriande kicken som han skaffar sig om och om  igen och som till slut nästan leder till döden. Han berättar också hur det kom sig att han blev missbrukare, hur spåren leder tillbaka till hans uppväxt.

Min åsikt:
En väldigt stark och naken historia som verkligen berör in på djupet.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar