Livsvilja av Ingegerd Bäckström

Nummer: 1047
Titel: Livsvilja
Författare: Ingegerd Bäckström
Förlag: FB förlag
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-978961-0-8
Betyg: 3 av 5

 


Om boken:
Under ett år kämpade fjortonårige Victor och hans familj mot cancern. Det blev ett år av kärlek, död och sorg. Det blev ett år av maktlöshet, att vara mottagare av vård och att vara i situationer där andra bestämde – utan egen möjlighet att kunna påverka. Det blev utsatthet och ibland närmast vårdövergrepp. Det blev möten med godhet och människor som vill göra gott. Det blev en hyllning till Livet.
Det här är boken om när livet total rasar samman, men livet ska fortsätta att levas och jakten på det goda måste fortlöpa. Visst hade det funnits föraningar och motgångar, men aldrig hade de väl trott att livet kunde bli så oförutsägbart och fyllt av mänsklig förståelse och oförståelse. På något oförklarligt sätt går livet vidare och livsvilja håller hoppet kvar och ger stunder av lycka i det värsta som kan hända en familj.

Min åsikt:
En bok fylld av smärta, livsvilja och enorm styrka.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar