Budbärare från det okända av Elisabeth Lannge

Nummer: 1072
Titel:
Budbärare från det okända
Författare: Elisabeth Lannge
Förlag: Parthenon
Utgivningsår: 2008
ISBN: 978-91-85044-07-8
Betyg: 4 av 5

 


Om boken:
Elisabeth Lannge, ett av våra mest ansedda svenska medier, har ända sedan hon var liten flicka haft en mängd paranormala upplevelser, och arbetat med mediumskap och utforskande av det paranormala i många år. Genom sitt deltagande i tv-produktionerna Andarnas makt, Det okända och Akademin för Det okända har hon varit med om att ge tusentals tittare inblick i den för de flesta osynliga världen, förmedla fascinerande budskap från andra sidan och bringa klarhet i frågor kring liv och död som människor ställt i alla tider.

Min åsikt:
Intressant!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar