Pastorerna i Knutby av Mårten Nilsson

Nummer: 133
Titel: Pastorerna i Knutby
Författare: Mårten Nilsson
Förlag: Succéförlaget abc
Utgivningsår: 2005
ISBN: 91-631-2200-6
Betyg: 5 av 5


Om boken:

I kriminalromanens form berättas här den verkliga historien bakom morddramat i Knutby – med autentiska personer och autentiska namn. Polisens arbete skildras inifrån: hur utredarna agerar, ja, till och med vad de tänker. Vi får följa de första polismännen som rycker ut till Knutby denna frostiga vintermorgon, och vi får följa de fortsatta dramatiska turerna för att vinna klarhet i vad som kan ligga bakom. Här ges också unika inblickar i Knutbyförsamlingens inre liv. Boken vill bidra till en förståelse av hur tragedin var möjlig.

Min åsikt:
En autentisk kriminalroman om morden, pastorerna i och livet i Knutby. Otroligt skrämmande historia om denna sekt. Ja, jag väljer att kalla det en sekt på grund av sitt sätt att utöva hjärntvätt och makt mot svaga personer.

Man får följa polisens arbete med att finna bevisen och komma fram till sanningen.

Mycket intressant att läsa.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar