Kärlek och stålull av Lisbeth Pipping

Nummer: 146
Titel: Kärlek och stålull
Författare: Lisbeth Pipping
Förlag: Förlagshuset Gothia
Utgivningsår: 2004
ISBN: 91-7205-438-7
Betyg: 3 av 5Om boken:

Lisbeth Pipping berättar i boken om sin svåra uppväxt med en utvecklingsstörd mamma och två små systrar. Det är en självbiografisk berättelse om en utsatt och plågad barndom, men också om överlevnad och revansch. Trots svårast möjliga utgångsläge kunde Lisbeth vända sina villkor och skapa sig ett bra liv.

Min åsikt:
En sann berättelse om att växa upp med en utvecklingsstörd mamma. Hon skildrar sin barndom med bristande omsorg och kärlekslöshet. I vuxen ålder söker hon svaret på varför ingen gjorde något i deras misär.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar