TÄVLING 17: Vill du vinna en bok? (AVSLUTAD)

Vill du vinna en bok?

Nu är det dags för tävling nummer 17, där du har chansen att vinna 4 olika pocketböcker.
Puppan – aldrig mer en vanlig flicka av Kate Östman – Grattis Elna
Hallonbäcken av Lina Forss – Grattis Amanda
Udda av Sara Lövestam – Grattis Annelie
Vi har ju hemligheter i den här familjen av Therése Eriksson – Grattis Jenn

För att vinna behöver du svara på frågan i kommentarsfältet, och skriva vilken eller vilka böcker du vill vinna, så korar jag en vinnare vid tävlingens slut. (Kommentarer utan svar på frågan kommer raderas)

Uppgift: Tipsa om en bok och varför man bör läsa den!

Sprid gärna tävlingen på twitter, facebook och era bloggar.

Tävlingen pågår till och med 31/8 2011. AVSLUTAD

Se tidigare vinnare här.

Lycka till!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

14 svar till “TÄVLING 17: Vill du vinna en bok? (AVSLUTAD)“

 1. Amanda skriver:

  Vill tävla om alla 4 böcker.

  Mitt tips är Matilda av Leslie Pearse. En underbar bok.

 2. Om jag vinner läser jag gärna vilken bok som helst – utom Hallonbäcken, som inte alls verkar vara min sorts bok.

  Jag tror att du inte har läst Freakonomics (har provat sökfunktionen) och den får man ju bara inte missa. Det är en bok som man inte bara läser utan en bok som man också bara måste få prata med andra om. Har du till exempel funderat på varför cracklangare nästan alltid bor hos sina mammor eller på vad likheten mellan sumobrottare och lärare är? Med statistik kan man bevisa det mesta…

  En varning: Ta inte fel och ta Superfreakonomics som är en rätt kass uppföljare som mest verkar vara hoprafsad för att tjäna pengar.

 3. Klart att jag vill vara med! Om jag har turen med mig vill jag vinna Vi har ju hemligheter i den här familjen av Therése Eriksson!
  Jag har tippsat om tävlingen på min blogg och FB (Barbados jenn)
  Jag tycker ni ska läsa denna:
  En märklig affär : av Peter Robinsson

  Detta är verkligen ett första klassikt verk , med ett twist!
  I förhållande till de flesta andra kriminalare, får man här följa polisens arbete paralellt med huvudpersonen överkommisarie Alan Banks egna efterforsknin gar. Eftersom han är sjukskriven och dessutom bror till den försvunne Roy Banks , så får han inte delatfe I de officiella utredningen.
  Otroligt välskriven och littlest och en riktig nagelbitare till sista sidan!

 4. Rebecca Ason skriver:

  Svinnhugg av Marianne Cederval . Den är rolig och väldigt beskrivande. Det är en bok som man kommer ihåg . Så läs den ni som inte gjort det ännu.

 5. Susanne Öst skriver:

  En bok som jag varmt rekommenderar alla att läsa är Mia Skäringers ”Dyngkåt och hur helig som helst” Jag har skrattat och gråtit med den boken Kändes konstigt när den var slut Som att man förlorade en vän 😉
  En annan bok som jag också tycker är okej är Ann Söderlunds ”Men vi knullar ju ändå inte” Mycket skratt i denna bok Båda är väldigt lättlästa
  Om jag vinner så skulle jag vilja ha Puppan, aldrig mer en vanlig flicka av Kate Östman Eller Hallonbäcken av Lina Forss Kram Susanne Håller tummarna 😉

 6. Jag skulle vilja vinna boken av Kate Östman, för dom andra kryper mig lite för tätt inpå skinnet.

  Jag vill tipsa om: räcker det om jag älskar dig? Av Katarina Von Bredow. Det är ganska svårt att motivera varför, för alla tycker ju inte som jag. Men jag tipsar om den för att det känns som ett bra ämne. Förbjuden kärlek. Visserligen så tycker säkert många att kärlek är uttjatat. Men jag anser att förbjuden kärlek är ett känsligt ämne som Katarina verkar ta ganska lätt på. Jag tror att det är bra att få människor att inse att vem du än älskar så är det inte fel. För ingen kan styra sina känslor.

  Förresten, jag älskar din blogg. Jag är en boktokig tjej som har dig som favorit bloggare! Kram!

 7. Jag vill tävla om alla 4 böckerna.
  Mitt bok tips är Isens gåta av Ramond Khoury .
  Den var bra, läskigt och tro värdig. Läs den.

 8. Hej 1

  Vill delta i utlottningen av boken Vi har en helighet i den här familjen.

  Mitt bok tips är Arne Dahl Viskleken. Den är lätt läst .

 9. Snöblomma och den hemliga solfjädern. En av de bästa böcker jag läst. Handlar om kvinnor i 1800-talets Kina. En helt annan kultur en vår.

 10. Just det jag vill helst vinna, Vi har ju hemligheter i den här familjen.

 11. Jag vill rekommendera ”Tjuvarnas marknad” av Jan Guillou då den knyter an till den gamla Coq Rouge-serien om Hamilton, utan att för den delen kräva något alls av läsaren i kunskap om den bokserien, samtidigt som Guillous cyniska språk trollbinder mig. Att boken dessutom innehåller kärlek, svek, tårar, romantik och lite gangstervälde gör inte saken sämre. En av Guillous mest välskrivna fristående böcker sedan Ondskan enligt mig själv.

  Skulle jag vinna, spelar det ingen roll vilken av böckerna.

 12. Rebecca Ason skriver:

  Hej
  Vill gärna del ta i utlottningen av Hallonbäcken

 13. Elna Gustavsson skriver:

  Jag vill tipsa om boken Sirila gentlemän sökes. Galet kul! Jag blir glad för vilken bok som helst.Kram.

 14. Jag vill tipsa om ”Ensamma hjärtan och hemlösa hundar” av Lucy Dillon. Jag tycker det är en underbar bok som innehåller kärlek, skratt, sorg, ja det mesta. Den hör väl till den här genren ”chick lit” (tror jag det kallas). Jag älskade den boken och många gånger kommer jag på mig själv med att undra hur det gick för olika personer i boken. Jag skulle vilja att det kom en fortsättning, för jag saknar verkligen personerna och berättelserna i boken! Det kändes sorgligt när boken tog slut! Den innehåller flera olika personer och deras historia/liv och alla fläts samman på olika sätt allt eftersom i boken.
  Om jag skulle vinna så är jag intresserad av alla böcker utom ”hallonbäcken”.

Lämna ett svar