Prins Charles känsla av Liv Strömquist

Nummer: 1177
Titel:
Prins Charles känsla
Författare: Liv Strömquist
Förlag: Galago
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-7037-523-1
Betyg: 5 av 5

 

Om boken:
”What is love?” Frågade sig den tyske eurodance-artisten Haddaway redan år 1993. I detta album söker Liv Strömquist nya svar på denna fråga, i en odyssé kantad av folkliga sexköpare, sociologisk teori, crackpundare, asagudinnor, antiromantik, hjärtesorg, dvärgar, psykoanalys och personangrepp. Hon hinner också ställa en del andra frågor, till exempel: Var går gränsen för Gry Forsell? Var Ronald Reagans fru kommunist? Vilka är våra allra mest älskade torskar? Och varför älskar alla Raymond, när Raymond hatar alla kvinnor?

Min åsikt:
Otroligt bra och träffsäkert.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar