Kaffe med musik av Karin Brunk Holmqvist

Nummer: 1211
Titel:
Kaffe med musik
Författare: Karin Brunk Holmqvist
Förlag: Kabusa böcker
Utgivningsår: 2011
ISBN: 978-91-7355-184-7
Betyg: 4 av 5

 

Om boken:
I Brantevik är det höst, vinden pinar det lilla kustsamhället och övergivna katter blickar med sorgsna ögon mot de tomma fönstren i sommarhusen. Viola och Inez parkerar sina cyklar utanför Olgas hus. De här kvällen är de bara tre på symötet eftersom Svea är i Stockholm. Innan de skrapar sina tre reselotter från idrottsföreningen bestämmer de att om en vinner, åker alla.
Och vinst blir det, en bussresa till julmarknad i Tyskland, och den tredje december kliver de fyra väninnorna på bussen som ska ta dem på en resa till glittrande julstämning och många värmande ”kaffe med musik”. Inte kan de ana att deras vänskap kommer sättas på överraskande prov.

Min åsikt:
Karin Brunk Holmqvist skriver underhållande, som alltid.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “Kaffe med musik av Karin Brunk Holmqvist“

  1. Det där kanske är nåt att läsa 🙂 Har bara läst en bok av henne tidigare men den gillade jag 🙂

  2. Visst är det underhållning med Karins böcker. För mig var det den tredje boken av henne och den hamnar mitt emellan de två förra. Potensgivarna har så här långt varit den absolut bästa. Gillar dina korta åsikter, ska leta här för att se vad nästnästa bok kan tänkas bli.

Lämna ett svar