Phoenix bok av Eden Maguire

Nummer: 1244
Titel:
Phoenix bok
Författare: Eden Maguire
Förlag: Semic
Utgivningsår:  2010/2011
ISBN: 978-91-552-5572-5
Betyg: 3 av 5

 

Om boken:
Vad är det som händer på Ellerton high? Fyra dödsfall på mindre än ett år. Gåtorna kring Jonas, Summers och Arizonas tragiska dödsfall har fått sin lösning. Turen har kommit till Phoenix och det är med dubbla känslor och ett blödande hjärta som Darina söker sanningen om knivbråket som ändrade hans unga liv.

Hon står inför sitt livs svåraste beslut, avgörandets stund: Att hjälpa sin älskade Phoenix över till andra sidan är ju att hjälpa honom bort från Darinas egen värld, mot ett slutligt avsked. Eller kan kärleken övervinna döden?

Min åsikt:
Ok men rätt trist.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar