Så som du hade berättat det för mig (ungefär) om vi hade lärt känna varandra innan du dog av Jonas Hassen Khemiri

Nummer: 1247
Titel:
Så som du hade berättat det för mig (ungefär) om vi hade lärt känna varandra innan du dog
Författare: Jonas Hassen Khemiri
Förlag: Novellix
Utgivningsår:  2011
ISBN: 978-91-86847-07-4
Betyg: 5 av 5

 

Om boken:
”Men. Det var något med den här ringningen som kändes. Jag vet inte. Annorlunda. Plötsligt fick jag för mig att det var K som ringde på. Hon kanske ville be om ursäkt. Dra ett streck över det som hänt. Jag smög mot hallen och tittade ut genom tittögat. Poliser. Hel trapphuset var fyllt av poliser.”

Min åsikt:
Stark! Spännande! Fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar