Pojkarna av Jessica Schiefauer

Nummer: 1252
Titel:
Pojkarna
Författare: Jessica Schiefauer
Förlag: Bonnier Carlsen
Utgivningsår: 2011
ISBN: 978-91-638-6866-5
Betyg: 4 av 5

 

Om boken:
Vi fyllde fjorton år den våren, Bella, Momo och jag.
Vi höll oss för oss själva. Om vintereftermiddagarna var vi oftast i Momos rum, men under den varma delen av året satt vi i Bellas trädgård, eller inne i växthuset om det regnade. Vi lyssnade på insekterna och såg fuktdropparna torka på kronbladen när solen bröt fram. Mitt i allt det färgsprakande levde vi och det fick mig att glömma att jag var Kim, att jag hade en kropp som växte och sprängde. Växthuset var en frizon, ett rum att gå till där andra lagar gällde.

Min åsikt:
Spännande och fängslande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar