Ego girl av Carolina Gynning & Ingrid Carlqvist

Nummer: 191
Titel: Ego girl
Författare: Carolina Gynning & Ingrid Carlqvist
Förlag: Prisma
Utgivningsår: 2005
ISBN: 91-518-4523-7
Betyg: 3 av 5


Om boken:

I samma ögonblick som Carolina Gynning steg in i dokusåpan Big Brother föll domen över henne: Här kommer en ny bimboblondin med största möjliga silikonbröst och ett enda mål i sikte – att bli en av de nya tidens kändisar.

Drygt tre månader senare steg hon ut som vinnare och superidol. Utanför huset stod tusentals tonårsflickor och skrek: ”Lina! Lina! Lina!” En ny dokusåpakändis var född.

Men Carolina Gynning hade större ambitioner än så. Under det första året efter Big Brother-vinsten har hon haft tre konstutställningar, skrivit boken om sitt liv och fått en roll i en italiensk film.

I Ego Girl berättar Carolina Gynning om sig själv. Om hur hon som tonåring kastades in i den internationella modellvärlden där hänsynslösa agenter inte skyr några medel. De vet att med knark och pengar kan man få tonåringar att ställa upp på det mesta.

Hon talar öppenhjärtligt om våldsamma män, om kokainfester som spårat ur, om ätstörningar och om hur förnedrande livet runt catwalken kan vara – men berättar också om hur rolig och glamourös hennes tillvaro ofta är.

Min åsikt:
En bok som var lättläst och gick snabbt att läsa.
Lite jobbig text att läsa emellanåt.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar