Avig Maria av Mia Skäringer

Nummer: 1306
Titel:
Avig Maria
Författare: Mia Skäringer
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2011
ISBN: 978-91-37-13724-7
Betyg: 3 av 5


Om boken:
”Jag tror på förlåtelse. Jag tror att kärlek är svaret på det mesta. Att igenkänning och humor ofta är det som förlöser oss. Och när du skrattar känner jag mig inte ensam för jag ser att är som jag. Jag älskar det som är roligt och sorgligt. Fult och fint. Jag tänker aldrig välja. Ofta har jag blivit kallad överkänslig. Men tänk om det är den som kallat mig så som faktiskt är underkänslig?
Den här boken heter Avig Maria. Morsan. Madonnan. Horan. Kvinnan. Människan. Går genom fulrum och finrum. Ibland naken, ibland jävligt påklädd. Det är krönikor från tidningen Yourlife och delar ur min blogg, precis som i förra boken. Och kom ihåg: jag är ingen psykolog, jag har fullt upp med mig själv. Så vänta dig inga klokheter och tips, jag är bara jag.”

Min åsikt:
Naket och utlämnande. Fint & starkt.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar