Glöm mig inte av Trezza Azzopardi

Nummer: 194
Titel: Glöm mig inte
Författare: Trezza Azzopardi
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2004
ISBN: 91-37-12519-2
Betyg: 4 av 5Om boken:

Glöm mig inte är en sällsam berättelse om en kvinnas intensiva sökande efter sina stulna ägodelar, förlorade år – och sin glömda historia.

Winnie – eller Patsy eller Lillian som hon hette som liten – håller sig för sig själv i den övergivna skoaffären som är hennes hem och vill inte vara till besvär för någon. Hon tänker inte gärna på det som har varit och inte är det någon idé att tänka på framtiden vid hennes ålder. En kväll blir hon bestulen på allt hon äger och ger sig ut på jakt efter tjuven, men det som börjar med ett sökande efter hennes få ägodelar slutar som en upptäcktsfärd i ett stulet liv, stulet av kriget och av människor som inte alltid ville henne väl.

Min åsikt:
En fantastisk bok, som är mycket fängslande och intressant.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar