Evermore av Alyson Noël

Nummer: 1337
Titel:
Evermore
Författare: Alyson Noël
Förlag: Buster Nordic
Utgivningsår: 2009/2011
ISBN: 978-91-85387-87-8
Betyg: 2 av 5


Om boken:
Efter en tragisk olycka, där hela hennes familj omkom, har sextonåriga Ever blivit något av en outsider på sin nya skola. För efter olyckan har hon fått synska förmågor – hon kan se folks auror, höra deras tankar och ta del av en persons hela livshistoria enbart vid en flyktig beröring. Därför undviker hon kontakt och försöker stänga ute omvärlden.
Men när klassen får en ny elev förändras allt. Damen Auguste är snygg, exotisk, rik och den enda som kan få tyst på rösterna i hennes huvud. Dessutom är det som om han kan se rakt igenom henne. Ever dras in i hans hemlighetsfulla och mystiska värld. Men vem eller vad är Damen egentligen? Det enda hon vet är att hon blir djupt förälskad i honom…

Min åsikt:
Ok men väldigt förutsägbar.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar