Jag ska egentligen inte jobba här av Sara Beischer

Nummer: 1364
Titel:
Jag ska egentligen inte jobba här
Författare: Sara Beischer
Förlag: Ordfront
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-7037-599-6
Betyg: 4 av 5


Om boken:

” ”A4 avled i morse, kvart över fyra.”
De flesta verkar dö på morgonen. Jag undrar om jag kommer dö på morgonen.
Vem är A4? Det snurrar runt i mitt huvud. A måste innebära nedre botten, men höger eller vänster? Alla korridorer ser likadana ut och jag har inte lärt mig numren än. Inte bokstäverna heller för den delen. Vet inte om jag vill lära mig dem.
Det är innan jag förstår att det är sådant man inte väljer.”

Moa är nitton år och ska bli skådespelare. Hon har precis flyttat till Stockholm och måste ha ett jobb. Hon får en timanställning på äldreboendet Liljebacken. Chocken blir total när hon ställs inför död, kroppsvätskor och stressiga arbetsvillkor.
All sin lediga tid ägnar Moa åt att försöka komma in i Stockholms teatervärld, men hon misslyckas gång efter annan.

Min åsikt:
En berörande och underhållande historia.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “Jag ska egentligen inte jobba här av Sara Beischer“

  1. […] Andra om ”Jag ska egentligen inte jobba här”: Jennies boklista […]

  2. […] Jag ska egentligen inte prata om det här är en fristående fortsättning på den Jag ska egentligen inte jobba här. […]

Lämna ett svar