Ett bipolärt hjärta av Rebecca Anserud

Nummer: 1372
Titel:
Ett bipolärt hjärta
Författare: Rebecca Anserud
Förlag: Lindqvist Publishing
Utgivningsår: 2011
ISBN: 971-91-86527-07-5
Betyg: 4 av 5


Om boken:

Rebecca Anserius självbiografi handlar om hennes kamp mot bipolär sjukdom. Hon insjuknade när hon var femton år, men fick inte sin diagnos förrän fem år senare. För att komma dit krävdes ansträngningar och stor envishet från Rebeccas sida och hon hamnade i en evighetskarusell inom psykiatrins olika instanser. Under åren som gått har hon legat inne sjutton gånger på slutna psykiatriska avdelningar, testat elchockbehandlingar (ECT) och mängder av olika mediciner. Allt för att få balans i sitt sjukdomstillstånd och för att komma bort från depressionens självmordstankar och manins sömnlöshet.

Min åsikt:
Mycket läsvärd och intressant.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar