Tiger, tiger av Margaux Fragaso

Nummer: 1374
Titel:
Tiger, tiger
Författare: Margaux Fragaso
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2011/2012
ISBN: 971-91-1-303590-1
Betyg: 5 av 5


Om boken:

En solig sommardag simmar den sjuåriga Margaux fram till den femtioettåriga Peter i den allmänna poolen och frågar: Får jag leka med dig? Från den dagen blir han inte bara hennes lekkamrat och beskyddare utan också hennes plågoande. Det är ett förhållande som kommer att vara i femton år.

Genom att skriva Tiger, tiger har Margaux Fragaso försökt lindra den smärta hon burit på i många år. Hon ger oss en skrämmande klarsynt inblick i en pedofils tankevärld. Peter är en mästerlig manipulatör med tårar som sin främsta valuta när det gäller att få sin vilja igenom. Samtidigt vittnar berättelsen om den helande kraft som finns i att våga minnas och föra fram sanningen i ljuset.

Min åsikt:
En skrämmande stark sann historia.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar