Andras ungar av Torey Hayden

Nummer: 13
Titel: Andras ungar
Författare: Torey Hayden
Förlag: Natur och kultur
Utgivningsår: 1993
ISBN: 9127034895
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Tomaso är en våldsam tioårig pojke som varit vittne till styvmoderns mord på hans pappa och sedan slussats mellan olika fosterhem. Claudia är en blyg flicka på tolv år som är gravid. Lori, sju år, har fått en hjärnskada när föräldrarna misshandlat henne, och hon skäms för att hon inte kan lära sig läsa. Boothe är en autistisk sjuårig pojke som bara kan repetera väderleksrapporten och brottstycken av vad andra säger till honom. Tillsammans utgör de fyra barnen Torey Haydens specialklass.

Min åsikt:
Torey Hayden skriver mycket starkt och engagerat om dessa fyra unika barn.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar