Himlen finns på riktigt av Todd Burpo & Lynn Vincent

Nummer: 1386
Titel:
Himlen finns på riktigt
Författare: Todd Burpo & Lynn Vincent
Förlag: Gospel Media
Utgivningsår: 2011
ISBN: 978-91-86935-03-0
Betyg: 4 av 5


Om boken:

” ’Kommer du ihåg sjukhuset, Colton?’ frågade Sonja.
’Ja, mamma, jag kommer ihåg, sa han.
’Det var där som änglarna sjöng för mig.’ ”

När Colton Burpo klarade sig igenom en allvarlig bukhinneinflammation efter en sprucken blindtarm var familjen överlycklig över hans mirakulösa uppfriskande. Men under månaderna efter operationen framträdde en berättelse som de inte var beredda på – en berättelse lika vacker som storslagen, som beskrev deras lille pojkes resa till himlen och tillbaka.

Colton, som ännu inte fyllt fyra, berättade för dina föräldrar att han lämnade sin kropp under operationen – och bevisade det genom att exakt beskriva vad hans föräldrar gjorde i en annan del av sjukhuset under tiden han blev opererad. Han berättade att han besökt himlen och återgav vad han hört från människor där som han aldrig träffat i sitt liv och beskrev händelser som skedde innan han föddes.

Han förvånade också sina föräldrar genom sina beskrivningar med svårförståeliga detaljer som stämde överens med Bibeln till punkt och pricka, trots att han ännu inte lärt sug läsa.

Med en avväpnande oskuldsfullhet och med ett barns frispråkighet berättar Colton om att han mötte avlidna släktingar. Han beskriver Jesus, änglarna, hur ”riktigt, riktigt stor” Gud är och hur mycket Gud älskar oss.

Min åsikt:
Vacker och berörande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar