Våra kyssar är avsked av Nina Bouraoui

Nummer: 1391
Titel:
Våra kyssar är avsked
Författare: Nina Bouraoui
Förlag: Elisabeth Grate
Utgivningsår: 2010/2011
ISBN: 978-91-86497-10-1
Betyg: 5 av 5


Om boken:

”Sasha, Paris 2009. När jag blundade blev väggarna i hennes sovrum till branta strandklippor. Jag hörde vinden i löven på de höga träden, våra kroppar förvandlades i värmen till silverglänsande halvgudar. Jag böjde fram ansiktet och lutade det sedan bakåt. Åtrån drog upp spiraler. Vi gled fram på varandra utan att tappa fotfästet, vi var i absolut balans. Våra nätter var gryningar, våra dagar kvällar, vi levde på andra sidan tiden.

När jag skildes från henne visste jag aldrig om jag skulle träffa henne igen. Om tystnaden skulle begrava oss som sand. Våra kyssar påminde ofta om avsked.”

I Våra kyssar är avsked tecknar Nina Bouraoui en serie intima porträtt av platser och människor som spelat en avgörande roll i hennes liv, alltifrån barndomen i Algeriet till Paris idag.

Min åsikt:
Små fantastiska pusselbitar.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar