Människor som har haft fel av Kalle Lind

Nummer: 1397
Titel:
Människor som har haft fel
Författare: Kalle Lind
Förlag: Roos & Tegnér
Utgivningsår: 2011
ISBN: 978-91-86691-10-3
Betyg: 3 av 5


Om boken:

En bok om människor – journalister, jurister, andliga coacher – som sagt fel, hört fel, tyckt fel, antagit fel eller bara varit fel, fått saker om bakfoten, spått i fel kaffesump, varit ute och cyklat käpprätt mot Häcklefjäll, på vägen mot fanders, utan lyse och reflex.
Här får vi detaljer om migrationsministern som tolkade ett långfinger som en klapp på axeln, partiledaren som uppmanade en död kollega att rösta på honom och söndagsbilageredaktören som rekommenderade naveldiagnos. Vi läser om fackpampen som for till landet han bojkottade och läkaren som skrev ut tobak som medicin.
Människor som har haft fel rekommenderas till alla människor, men helt förstås till perfekta och felfria. Vi andra kan någon gång räka känna igen oss.

Min åsikt:
En rolig bok.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar